Search
Close this search box.

Asuntokauppa

Espanjan ja Suomen lakiasioissa

Asuntokauppa ja vuokraus

Asuntokauppaan Espanjassa liittyy monia juridisia seikkoja, joissa lakimiehen apu on tarpeen tai kerrassaan välttämätöntä. Asiantuntevat juristimme auttavat sinua suojaamaan oikeuksiasi ja varmistamaan, että asuntokauppa – joka on itse asiassa Espanjassa juridisesti aina kiinteistökauppa – etenee asianmukaisesti ja sujuvasti. Palvelumme kattavat asuntokaupan koko prosessin:

Oikeudellinen neuvonta: Tarjoamme asiantuntevaa oikeudellista neuvontaa asuntokauppaan liittyen. Tunnemme paikalliset asuntokauppaa koskevat säädökset ja autamme sinua ymmärtämään oikeutesi ja velvollisuutesi ostajana tai myyjänä.

Oikeudellinen tarkastus: Suoritamme perusteellisen oikeudellisen tarkastuksen kiinteistöstä. Tämä sisältää esimerkiksi asiakirjojen, kuten omistus- ja rasitustodistusten, tarkistamisen. Näin varmistetaan, että kiinteistöllä ei ole lainvastaisuuksia, rasitteita tai muita oikeudellisia ongelmia.

Kauppakirjan laatiminen: Laadimme tai tarkistamme kauppakirjan, joka on virallinen sopimus kiinteistön myynnistä. Varmistamme, että kauppakirjassa otetaan huomioon kaikki tarvittavat tiedot ja että siinä suojataan sinun oikeutesi ja edut.

Verotuksellinen neuvonta: Varmistamme, että asuntokauppaan liittyvät verotusasiat hoidetaan asianmukaisesti. Annamme ohjeita ja neuvoja verotuksesta ja autamme sinua ymmärtämään Espanjan asuntokauppaan liittyviä verovelvollisuuksia, kuten varainsiirtoveroa ja kiinteistöveroa.

Neuvottelut ja edustaminen: Edustamme sinua neuvotteluissa myyjän, ostajan tai kiinteistönvälittäjän kanssa. Neuvottelemme puolestasi parhaista ehdoista ja autamme sinua tekemään oikeita päätöksiä.

Riitojen ratkaisu: Mikäli asuntokauppaan liittyen ilmenee erimielisyyksiä, autamme sinua riitojen ratkaisussa ja tarvittaessa edustamme sinua oikeudellisissa menettelyissä.

Tarjoamme kattavia palveluita vuokraukseen liittyvissä asioissa. Laadimme ja tarkistamme vuokrasopimuksia, neuvomme vuokralaisia ja vuokranantajia heidän oikeuksistaan, autamme ratkaisemaan vuokraukseen liittyviä riitoja sekä tarjoamme neuvontaa vuokratulojen verotukseen liittyen. Asiantuntevat lakimiehemme auttavat asiakkaitamme turvaamaan oikeutensa ja etunsa vuokraussuhteessa.