Search
Close this search box.

Verotus

Espanjan ja Suomen lakiasioissa

Verotus

Verotusasiat voivat olla monimutkaisia ja vaativat ajantasaista tietoa paikallisista verolaeista ja -määräyksistä. Suomen ja Espanjan välillä on lisäksi verosopimus, jossa on sovittu muun muassa Suomesta Espanjaan maksettavan eläkkeen verotuksesta. Asiantuntevat lakimiehemme auttavat sinua tai yritystäsi navigoimaan Espanjan verolainsäädännön viidakossa ja optimoimaan verotuksesi mahdollisimman tehokkaasti. Olemme asiakkaidemme tukena verotuksen kaikissa vaiheissa:

Veroilmoitukset: Avustamme verotukseen liittyvissä velvoitteissa, kuten veroilmoitusten täyttämisessä ja veromaksujen seurannassa. Huolehdimme, että noudatat paikallisia verojenmaksuvelvoitteita ja että verotusasiat ovat ajan tasalla. Asioimme puolestasi verotoimistossa ja huolehdimme, että verosi tulevat maksetuksi ajallaan.

Veroneuvonta: Tarjoamme kattavaa neuvontaa eri verolajeista ja -velvoitteista, kuten tuloverotus, yritysverotus, arvonlisäverotus ja omaisuusverotus. Tavoitteenamme on auttaa asiakkaita ymmärtämään verotusjärjestelmä ja löytämään tehokkaita tapoja optimoida verotusasemansa.

Verotarkastukset ja riidanratkaisu: Avustamme asiakkaita verotarkastuksiin liittyvissä asioissa. Tarjoamme edustusta ja neuvontaa veroviranomaisten kanssa käytävissä keskusteluissa ja avustamme mahdollisten riitojen ratkaisemisessa.

Kansainvälinen verotus: Palvelemme asiakkaita, joilla on kansainvälisiä verotusasioita, kuten ulkomailla ansaitut tulot, kansainväliset investoinnit tai rajat ylittävä työskentely. Autamme varmistamaan, että kansainväliset verotusvelvoitteet täytetään oikein ja että mahdolliset verosopimukset ja -helpotukset hyödynnetään.