Search
Close this search box.

Perhe- ja perintöoikeus

Espanjan ja Suomen lakiasioissa

Perhe- ja perintöoikeus

Ulkomailla asuvat suomalaiset voivat kohdata monenlaisia haasteita perhe- ja perintöoikeudellisissa asioissa. Sekä Suomessa että Espanjassa sovelletaan omaa kansallista perhe- ja perintöoikeudellista lainsäädäntöä, joiden soveltaminen rinnakkain vaatii erityistä huolellisuutta ja osaamista. Autamme asiakkaitamme kattavasti perintö- ja perheoikeuden kysymyksissä:

Perintöasiat: Autamme sinua kaikissa perintöoikeudellisissa kysymyksissä, kuten testamenttien laatimisessa, perintöverosuunnittelussa ja perinnönjaossa. Ymmärrämme Suomen ja Espanjan perintöoikeuden eroavaisuudet ja varmistamme, että perintöasiat hoidetaan tehokkaasti ja oikeudenmukaisesti.

Perintöverosuunnitelu: Autamme sinua optimoimaan perintöverotukseen liittyvät kysymykset, jotta voit hyödyntää mahdollisia verosuunnittelun etuja. Tunnemme sekä Suomen että Espanjan verolainsäädännön ja tarjoamme sinulle tietoa ja strategioita perintöveroihin liittyen.

Perinnönjakosopimukset: Laadimme perinnönjakosopimuksia, jotka huomioivat sekä Suomen että Espanjan lainsäädännön vaatimukset. Näin varmistamme, että perinnönjako toteutetaan haluamallasi tavalla ja perheenjäsenten keskinäiset suhteet säilyvät hyvinä.

Avioehtosopimukset ja avioerot: Autamme sinua laatimaan avioehtosopimuksia, jotka noudattavat suomalaista lainsäädäntöä ja soveltuvat Espanjassa asumiseen. Tarjoamme myös asiantuntevaa neuvontaa ja edustusta avioeroasioissa, jotka voivat koskea sekä suomalaista että espanjalaista lainsäädäntöä.

Edunvalvontavaltakirjat: Edunvalvontavaltakirja on tärkeä asiakirja, joka antaa valtuudet edustajalle hoitaa oikeuksiasi ja etujasi, mikäli oma toimintakykysi heikkenee. Autamme sinua laatimaan pätevän edunvalvontavaltakirjan, joka täyttää sekä Espanjan että Suomen lainsäädännön vaatimukset.